onsdag 26 augusti 2009

Passion7 kommentarer:

Therese sa...

Nä men lilla gumman då! Hoppas det är ok med dig och att du inte har ont eller så... Förstår att du känner dig chockad! Massa kramar till dig!

VITA NYANSER sa...

Men det lät inte alls bra! Ta det lugnt och sköt om dig! Tur att du var klok och åkte hem när du förstog vad som hade hänt!

Ha det bra!
Stor kram L-L

Grodmamman sa...

Vackra rosor du fått! Det var du väl värd efter den där otäcka upplevelsen. Hoppas att du mår bra och inte har skadat dig!
Kram

Ett hus i vitt sa...

Åhh vännen din stackare! Definitivt värt en bukett rosor... Skönt att det gick bra ändå. Usch det där med att chocken kommer i efterhand känner jag igen. Cyklade in i en bildörr som slogs upp och stöp i backen. Hade bråttom vidare till ett träningspass och cyklade raskt vidare. Men åsynen av min syster vid träningslokalen gjorde att chocken kom. Kraaam och sköt om dig./Anette

Stjärnor & Champagne sa...

Vilken tur Ewa att det inte blev värre med dig eller den som körde på. Kan förstå att chocken kom senare. Härliga rosor, vilken man du har vännen.

Kram till dig/ A

Signe 1 sa...

Men usch, det lät inget skoj!! Hoppas du mår bättre nu, förstår at chocken kommer senare...underbar man du har! Ta hand om dig! Stor kram Sofia

Jenny sa...

Hej Ewa!
Men usch, det där lät ju inte bra!
Vilken chock! Hoppas du klarade dig utan skador Vännen.
Blev oxå påkörd bakifrån vid ett rödljus för många år sedan. Det var ingen jättekraftig smäll men ett bra tag efteråt var jag rädd när jag såg bilar komma i hög hastighet bakom mig vid trafikljusen..trodde att de inte skulle hinna bromsa..

Vad gulligt av din käre make att ge dig så vackra rosor efter den läskiga upplevelsen.

Stor kram till dig,

Jenny