måndag 7 juni 2010

Fönster!

♥ Puh! Nu äntligen är fönstren på plats! Det var ett lite större projekt än jag tänkt mig. (Känns det igen av er andra?) :) Jag får en idé och min kära man hjälper mig att genomföra det. Men oj vad fint det blev! Nu ska foder och smygare på plats som jag ska måla imorgon efter F:s skolavslutning. Ha en fortsatt bra vecka, själv ska jag med klassen till badhuset imorgon, på onsdag är det skolavslutning och på fredag går jag på sommarlov! :) Kram E ♥


11 kommentarer:

Beate i Husets Hjerte sa...

Det ser skikkelig bra ut. Tenker du er fornøyd. Deilig med store, lyse vinduer! Ha en fortsatt fin kveld!

Timmerhuset sa...

Jag förstår att det var mycket jobb, men OJ (!!) vad snyggt det blev!

Angående att ta på sig för mycket jobb så är vi experter på det. Jag skall ta och fota lite runt huset en dag. *suck, stånk*

Jag använder dock ett gammalt beprövat knep... jag tar ett stadigt glas vin, kiiiiiisar och nämen se - vilken skönhet som fanns därute!!

Stjärnor & Champagne sa...

DET ÄR BARA SÅ FINT...Så snyggt. Åh vad kul vännen. Erat hus blir bara finare och finare. / Ha det gott vännen kramkram Anne

Grodmamman sa...

Vad fint det blev!:)Det är väl ofta så att det blir mer jobb än vad man tänkt i början. I helgen kändes det verkligen som om vi tagit oss vatten över huvudet, men nu börjar det ljusna!:) Idag ska vi börja måla och jag tänkte försöka städa ur sonens rum.
Kram

Jenny sa...

Hej Ewa!
Attans vad fint det blir med de nya fönstren!!

Såå snygg färg på huset oxå!

Låter härligt med sommarlov i antågande! Själv har jag några veckor kvar att jobba..

Kraam Jenny

Bella sa...

Underbart! Ska visa bilderna för min käre man och se om de kan hjälpa mig i övertalningen om ett svart hus på landet? Det som är rött än så länge ;-)
Fönsterväggarna förgyllde verkligen, ursnyggt!

Bella

Joyforhome sa...

men guuuuuvaaaaa fint det blev. sånna fönster vill jag oxå haaa... Så super nöjd du måste vara :D

Kramar Malin

Fröken Fräken sa...

Det är sällan projekt utvecklar sig som det är tänkt! Men det blev så himla fint, och passade så bra med de fönster som fanns på den andra väggen!

Timmerhuset sa...

Lärk är verkligen underbart vackert. Och dyrt. Vi har våra funderingar på Sibirisk lärk och letar priser och återförsäljare. Vad använde ni? Hittade du ngt bra ställe att handla ifrån?

Kram, Karin

Timmerhuset sa...

Hej! Jag tänkte bara säga att jag lånat en bild av dig och länkat till din blogg från min blogg. Du får säga till om du misstycker så tar jag bort bilden.

Kram, Karin

Drömlägenheten/Caroline sa...

SÅ snyggt!!!!!!