torsdag 28 oktober 2010

Bord

★ Helgen (och lovet) närmar sig med stormsteg! Lovely! Har betat av sexton utvecklingssamtal de senaste två eftermiddagarna - puh! Så idag efter jobbet åkte jag på en liten loppisrunda och fyndade två fina saker, visar den första idag. Ett gulligt litet bord med hylla under, det ska stå nere i källaren tillsammans med pinnsoffan (med fårskinn och mysiga kuddar) framför vår Keddy. Ha en bra fredag! Kram E ★5 kommentarer:

Jenny sa...

Vilket fint bord, roligt att fynda :D
Kram Jenny, det ska bli så skönt med helg.

Fröken Fräken sa...

Underbart litet bord! Oh det ser ut som det har den där gammaldags grågröna färgen som verkar vara så svår att blanda till nu för tiden - jag har försökt få färgaffärerna här att få fram den, men icke!
Ja, helg, det ska bli skönt det!!

Grodmamman sa...

Vi skulle inte ha några utv-samtal med våra barn nu i höst, men helt plötsligt ändrade sig vår chef och tyckte att vi skulle ha det i alla fall. Nu ska vi erbjuda alla ett samtal och det kan ju bli väldigt intressant att se hur många som då vill ha detta!:)
Sött litet bord!
Kram

Jenny sa...

Hej Ewa!
Vilket fint bord!

Vad skönt med kommande höstlov:)
Själv jobbar jag bara 3 dagar nästa vecka, vi har torsdag och fredag inarbetade.

Ha det gott!

kraam Jenny

Anonym sa...

Vilket fint litet bord - ska bli vitt när det är klart förstår jag :-) Du har verkligen förtjänat höstlov! Jag har ledig fredag!
Kram Mamma