måndag 3 januari 2011

Målning

★ God fortsättning! Jullovet fortsätter en vecka till för mig och jag börjar denna vecka med målning. Har köpt en tvåkomponentsfärg till bänkskivorna i nya snickeriet i källaren. Luckorna har vi haft inne på lackering i en mörkare grå ton och skivorna blir lite ljusare, tror det blir bra. J har gipsat klart toan under trappan och jag ska måla där inne. Håller på att spana efter lite inredning, spegel och handfat, det får inte vara för stort. Åter till penseln.. Ha en bra vecka - Kram E ★6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Underbart med sådan ordning!:)
Hoppas att du hittar bra saker till lilla toaletten också.
Jag är också ledig denna veckan och det är så skönt. Idag syr jag gardiner, vilket varit allt annat än kul, men men.
Kram

Ett hus i vitt sa...

Åh jag ryyser av välbehag av er välorganiserade snickarplats :-D. Här är det allt annat än ordning på verktygen, platsen att vara på är obefintlig och dessutom i ett kallförråd. Drömmer om ett garage med lika fin ordning som ert. Tack för inspirationen!

God fortsättning!!
Kram, Anette

Anonym sa...

Hej

Jag går själv i inredningstankar gällande vår lilla men enda toalett, var kollar du inredning för toaletter någonstans? Hittat något kul ännu? Tipsa/länka gärna :D TAck för bra blogg! /E

Selma sa...

Underbart! Jag älskar organisation och ordning. Vilket arbetsrum, I love it!

Kram Britt

Jenny sa...

Åh, vad kul att hålla på och se när det tar form :D
Jag blir alltid inspirerad när jag kikar in hos dig, kram Jenny

Vita verandan sa...

Vilket bra utrymme ni har där i källaren. Den verktygsbänken skulle nog min S vilja ha.
Förvaring kan man verkligen inte få för mycket av. Vi måsta nalla på våra gamla förvaringsutrymmen när vi river väggar på övervåningen.
Kul att du gillade mitt skåp, själv var jag tveksam till just stjärnorna:) Du ska få se överskåpet sedan, där är det stjärnor också!

Kram Anna