onsdag 13 juli 2011

Framsida på G

★ Så härligt med semester och det är perfekt "jobbväder" idag. Vi har tagit oss ann ett nytt projekt efter boden som bara har en strykning kvar på dörrarna (ska måla dessa sista gången idag) nämligen vår framsida. Man kan tycka att det är lätt att bli hemmablind och jag håller verkligen med! Förstår varför jag aldrig visat er denna sida tidigare, inte speciellt upplyftande eller inspirerande. Det är på tiden att den blir helt färdig, innertak, foder, staket, knutar och målning. Ha en bra vecka! Kram E


6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Det är väl lätt att det blir så där. När man kommit så långt att det fungerar, så gäller det att orka få till den där sista finishen också. Ska bli kul att se när ni fått till den!:)
Kram

vitadrömmarobusigabarn sa...

kommer att bli så fint!!
Kramis Tina

Fröken Fräken sa...

Oj vad ni ligger i! Och här sitter jag och ojar mig över att bara ha ett sovrum att måla! Men det är lätt hänt det där att man inte riktigt gör den sista grejen så att allt blir helt klart..

Victoria sa...

Hej!
Tiden bara rusar iväg, det blev ingen runda denna vecka. Vi får se hur det ser ut nästa vecka, då kommer vi att fara omkring lite hit och dit men sedan blir vi hemma i två veckor så då föreslår jag en tisdag eller torsdag, vad säger du?
Kram Victoria

Victoria sa...

Tisdag eller torsdag nästa vecka blir toppen!
Vi hörs av på söndag eller måndag och bestämmer. Vi kan ju kolla lite på vädret och ta en dag då det är lite sämre väder!
Kram Victoria

Lilla Kråkslottet sa...

Men så fint det blir!!