onsdag 23 november 2011

★ Planeringen inför helgens adventsfika är i full gång. Kardemummadrömmar och tryffel med mörk choklad och havssalt blev det idag. Har gjort knäck och så ska det bli en smarrig rulltårta med mascarpone och rårörda lingon och saffransbullar med vanilj + glögg och pepparkakor såklart... Finns så mycket gott julfika! Ska börja fundera på helgens pynt också, har aldrig speciellt mycket, men några saker ska plockas fram. Ljusslinga i zinkhusen är praktiskt! Ha en bra vecka - Kram E ★


8 kommentarer:

Jenny sa...

Så fint som vanligt! Låter smaskens med allt du bakar :) Jag har också börjat plocka fram lite advent, men inte tänt sakerna ännu.
Jag trodde att jag var följare här, brukar ju titta in varje gång du lägger in nåt, men så såg jag att du inte fanns med i min lista, du fanns tydligen bara på min lista på bloggen.... Jaja, nu är det fixat, jag hittade ju hit iaf men ändå. (svammel...) Tror jag ska gå och sova nu!
Ha en fin fortsättning på veckan, löööv ljusslingor, kram Jenny

mammaxtre sa...

Adventisfika låter trevligt. Jag skulle vilja bjud apå ett glöggparty här ehmma, men tiden finns inte. Kanske nästa år....

Ha en fin torsdag

Kamomilla sa...

Så vackert- tapeten gillar jag massor!

Anonym sa...

Så himla mysigt!! Låter som ett underbart adventsfika, hoppas vi får se en liten glimt.

Skogslyckan sa...

Låter så mumsigt det adventsfikat! Sitter och bloggar mig runt för att få lite julinspiration. Har inte börjat här ännu, utan i helgen är det dags. Missa inte att jag visar månadens dukning, årets juldukning på bloggen i helgen.
Ha en fin och mysig första adventshelg!
Kram Pia

lotta sa...

Gillar verkligen dina zinkhus! Fin blogg också!! Ha en fin 1:a advent!! Kram Lotta

FruÅberg sa...

Hej!
Har precis hittat din blogg och gillar verkligen den. Härliga bilder, härligt hus. Tittar gärna in igen.
Josefin

Ett hus i vitt sa...

Tack vännen för en jättetrevlig kväll i ert vackra hus!!

Blev jätteinspirerad av att göra kransar nu :-).

Kram, Anette