torsdag 28 juni 2012

Cirkustema

 ★ Vårt gamla sovrum blev i all hast ett kombinerat sköt- och gärstrum innan Olle kom. Nu är det dags att göra i ordning det på riktigt! Ska välja tapet, har börjat sy vimplar och beställde tavlor från Elsas Hem. Det blir lite Cirkustema där inne. Behöver någon smart förvaring till leksaker, kom gärna med tips! Ha en fortsatt bra vecka - kram E 

7 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Har fina plåtburkar i form av trumma i butiken, ta gärna en titt! Kram Mia

Evebelle sa...

När jag var lite älskade jag cirkus, prinssesorna, elefanterna, clownerna, ja hela den cirkus fantasin :)
Sattsa på lådor, Gamla sockerlådor eller potatis lådor. Måla dom i en eller olika färger. Du kan sätta fast hjul på dom också, smidigt vid möblering och städning. Sen kan ju sonen alltiden använda en av lådorna till ett bord vid lek ;)
Evelina

Nina sa...

Legobitar som är förvaring och går att stapla. Finns på lekmer:)

Piffa och Puffa sa...

Så fina små tavlor. Fint med lite cirkustema, passar bra till er lilleman.
Kram

La Dolce Vita -Vardag när det är som bäst! sa...

Så roligt att börja fixa lillens rum. Jag längtar också tills vi ska börja med minstingens, men först ska det flyttas om och göras iordning på andra ställen.
Då kan jag få lite inspiration här innan det blir dax :)

Kram Caroline

Dagdrömmar och verklighet sa...

Härligt med cirkustema!! Könsneutralt dessutom!
Det mesta av sonens leksaker har hamnat i en stor tvättkorg av trä, funkar jätte bra. Framöver kommer jag nog göra som Evebelle skriver och ta några trälådor och sätta hjul på.

Malin

Anonym sa...

När mina barn va lite mindre hadde jag 3 IKEA lack bord,(dom vita för 99:-). Och under dom ställde jag 3backar! Bra höjd för leksaker när dom är små+ att man kan gömma lite under:)
Jenny i VBG