tisdag 5 maj 2009

Utmaning

♥ Jag har fått en utmaning av Hwita drömmar,här får ni veta lite mer om mig! Alla som känner sig manade kan anta utmaningen! :) Ha en bra kväll - Kram E 

1: VILKEN MAT ÄTER DU OFTA?
Försöker att variera maten så mycket som möjlig, men jag tycker om att använda köttfärs, biffar med olika god kryddning, lasagne, moussaka eller paj - varianterna är många. Annars är en favorit Thai- och kinamat med penangcurry som den absoluta favoriten, gärna med kycklingfilé och färska fräscha grönsaker. 
2: NÄR DU ÄR PÅ KALAS, ÄR DU DEN SOM SITTER, ELLER HJÄLPER DU TILL ATT DUKA AV? Jag brukar alltid fråga om jag kan hjälpa till.
3: VART SITTER DU HELST NÄR DU BLOGGAR?
Just nu blir det i sängen, hemma sitter jag vid köksbordet eller i soffan.
4: KÖPER DU TRISSLOTTER OFTA?
Lite då och då när jag kommer på det i kassan på affären eller om jag ser att de dinglar på ett snöre bakom disken och vill följa med hem.. :) Men inte allt för ofta.
5: VILKEN STAD ELLER LAND HAR VARIT DIN BÄSTA SEMESTER?
Oj! Den var inte lätt.. Det måste bli Australien, nej New York, Vietnam var en riktigt höjdare och Indien måste jag tillbaka till igen.. Så allt handlar om upplevelser, tillfälligheter och vad man är ute efter (sol & bad, storstad, äventyr, snö & skidor eller en romantisk weekend) älskar att resa hel enkelt. 
6: TV KANAL DU TITTAR MEST PÅ?
Tv3, Tv4 och kanal 5 (Tv4+ - Leila)

7 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Vad kul att få veta lite om dig = )!

Kram L-L

Jenny sa...

Hej Ewa!
Vad kul att få veta lite mer om dig!

Kramis Jenny

Stjärnor & Champagne sa...

Åh vad roligt att få veta mer om dig, alltid intressant att få veta något bakom den som bloggar. Skall bli spännande att se vad du har skapat den här gången. Ha det så gott....

Stora kramen från mig/ A

Signe 1 sa...

Det är alltid kul att veta lite mer om alla bloggvänner:-) Kramis Sofia

In my house sa...

Hallooo..... Kul med lite Info,,,, sånt ger en bättre bild =)

- Jag använder hammarlack,,, som blir som en galvad yta och färg!!! exakt som Tolix stolen =) skitfin och lätt att måla med!!!! finns mängder av färger!!!! använde samma färg när jag målade om Brandsläckaren!!!!

Hoppas du får en bra Onsdag,,,,, kraaam josse

Fröken Fräken sa...

Man får veta både ett oach annat om olika bloggare genom den där utmaningen... och när jag läste din kom jag på att det vore himla gott med paj!! ;-)

Ja, visst är det det som är det roliga - att få göra om, prova nya grejer, måla och dona! Stora skräcken, för mig, är ju om man någonsin känner att man är klar..?!!

Hoppas att kursen fortsätter att vara sådär kul att man får släpa ut dig!

Grodmamman sa...

Kul att läsa din utmaning! Blev lite avis på alla dina resor!:)
Kram