lördag 7 februari 2009

Fredagspresent!

♥ J är världens bästa! Igår kommer han hem med ett paket till mig - fredagspresent! :) Gissa om jag blev glad! Det var en ny fin bh och ett par matchande trosor i vitt från Triumph, Flower curves heter modellen. Han är helt underbar min man! Tack söta! ♥♥ Igår kväll fixade vi ramen till tygtavlan som jag ska göra till sovrummet, har ni några förslag på vad jag ska trycka för ord, text eller citat? Hörnfönstret i köket blev helt klart igår och jag har grundat det idag. J fick upp kakellisten i köket igår också och sedan var det myskväll i soffan som gällde! J jobbar idag så jag ska pyssla lite nu, ha en skön lördag - kram Ewa ♥

8 kommentarer:

Eikkala sa...

Vilken present, vad roligt att få en fredagspresent. Något om kärlek kanske vore något att ha i ramen. Kram sari

Lilla huset på prärien sa...

Åh vilken man du har som köper sådant fint till dig - och inte ens behövde du vänta till Alla hjärtans dag :)

Victoria sa...

Länge sedan jag hann med en bloggrunda men det händer något hos dig varje dag!
Allt du gör blir så bra. Soffan kommer att bli jättefin! Kolla på äldre inlägg i min blogg där jag gjorde tavlor med citat som jag lånade från några väggord. Det kanske kan vara något till din ram?
Ska vi ses på lördag?
Kramis från Victoria

Fröken Fräken sa...

Jag är tacksam för herr Fräken som ställer upp och handlar till saker som är väldigt bra om man har magsjuka: toalettpapper och Proviva. Och fixar dvdfilmer så att man inte får för tråkigt. Dock får han lämna allt utanför dörren, här råder karatän!
Har du kommit på något bra till tavlan? Tyvärr kommer jag just nu inte på något kreativt. Kanske flera ord som påminner om när ni första gången träffades?

Jenny sa...

Hej! Vilken gullig man du har som ger dig en sån fin present, och det är inte ens Alla hjärtans dag än:)
Har inget bra förslag på vad du ska skriva, kanske nått om kärlek:)

kram Jenny

ciiccii sa...

Så gulligt med en fredagspresent. Lyckliga du!
Kramiz

In my house sa...

Jaaaa duuuu,,,, vilken tur att du gifte dig med den karlen!!!! jättefina underkläder!!!! det är en sån sak, som man alltid behöver! men sällan köper till sig själv,,, eller jag är dålig på de *skärpning*

- Din Meny lät ju oxå kanon,,, vet inte vad jag tyckte om melodiF,,, lite snopet slut!!! hmmm... fast jag hade ingen favorit, men gillar Chirly´s *stavning* =)röst och låtar!!!!


Stor kram j

Marres Hörna sa...

Tjusigt!!! :-)

Kram Marre!