lördag 14 februari 2009

Vilken vinterdag!♥ Vilken underbar vinterdag! Tog en lång promenad i morse och hade med mig kameran. På väg hem hittade jag några kvistar med videkissar på! Idag ska jag måla kakellisten en sista gång och hörnfönstret, sedan blir det lite annat småpyssel också. Ha en bra lördag och ♥ Alla hjärtans dag! ♥ Kram Ewa ♥
Hemma på tomten.


Här syns vår vigselplats.


11 kommentarer:

Himla sa...

Glad alla hjärtans dag på dig =)

Jenny sa...

Vilka fina vinterbilder du tagit!!
Ha en härlig Alla Hjärtans dag!
kram Jenny

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå...Nu har jag äntligen kunnat sätta mig vid datorn efter kalasdag..Tyvärr ett i morgon också, puuhhh. Hann bara njuta av solen lite imorse på kort prommenad med hunden. Härliga bilder.

Kram Anne

Stjärnor & Champagne sa...

Pst...Glömde önska en alldeles underbar alla hjärtans dag...

Kram Anne

Gårdsromantik sa...

Så vackert "ljus"

Ha en bra alla♥dag!
Kram Maud

Lilla huset på prärien sa...

Det ser verkligen ut som en dröm! Vilka vinterbilder, här ligger lite snö kvar på gräsmattan men annars är här inte mycket. Nu tycker jag att våren kan få komma till oss. Lät väldigt skönt med en långpromenad helt för sig själv... :)

Kram Jenny

Fröken Fräken sa...

Åh så hurtigt att ge sig ut på en promenad på morgonkvisten. Själv går jag och tassar i morgonrock och sockar ett bra tag på helgmornarna... ;-) Nu ska jag pyssla vidare på alla håll och kanter på samma gång!!

SOFIE sa...

Härliga vinterbilder....

Ha en skön söndag!
Kram Sofie ♥

Hanna sa...

Hej Ewa!
Tack för din komentar hos mig!

Vilka vackra vinterbilder du visar!
Hela bloggen din är fin :)
Underbara bröllopskort!

Ha en skön söndag!
Kram Hanna

Krydda Livet sa...

Roligt att du kikade in hos mig och lämnade en kommentar :) Ja visst har det varit två helt underbara vinterdagar denna helgen. Jag har fått njuta av dagens. Äntligen fick jag komma ut ur lägenheten efter ett par dagar i sjukdom :) Det gjorde susen!

Kram Josefin

Hwita Drömmar sa...

Härliga bilder! Så ni har minskat er energiförbrukning, när ni bytte till värmepump? Hur mycket ligger den på efter sänkningen tror du? Kram M