lördag 11 april 2009

God mat!

♥ Glömde helt att berätta om restaurangen som vi besökte igår med underbar mat! Jag kan varmt rekommendera ett besök på Les Halles, det är ägaren till restaurangen som har skrivit Kitchen confindecial, en berömd kokbok. Efter middagen tog vi en tur ner i SoHo. Idag ska vi på Benihana, en teppanyakirestaurang med egen kock vid bordet, tillsammans med M och T som också är här på bröllopsresa. :) Imorgon blir det nog marknad och så vill jag fota lite mer i Central park, så jag hoppas på strålande sol! (Kanske hyra cykel) Vi bor väldigt nära den byggnad som jag tycker är finast i NY - Chrysler building, tre hus ifrån. Jag har så mycket som jag vill visa er! Kram igen - E ♥

6 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Chrysler building är inte fel. Ny är verkligen min favvo stad i världen förutom LA. Vädret ser lika härligt ut som vi har.

Kramkram Anne

Anci sa...

Hej !

Tack för att du delar med dig av resan. Det är rolig att se och höra om New York (vill gärna åka dit !)

Kram

lillakolonistugan sa...

Härligt att följa era fotspår i NY..ha en underbar dag/Anne

HWITA DRÖMMAR sa...

Glad Påsk! Det låter som ni har det toppen i NY! Jag blir verkligen sugen på att resa dit snart, jag oxå! Ha en fortsatt härlig påsk och resa! Kram M

Anonym sa...

Hej,

jag är så avundsjuk. N Y är städernas stad enligt mig.

För tre år sen gifte jag mig där och jag kan verkligen rekommendera ett besök i Svenska kyrkan, dom är så mysiga dom som jobbar där. Jag kan också rekommendera ett besök på en restaurang som heter Balthazar och ligger på Spring st. Det är som att komma till Frankrike.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om vad ni skulle kunna göra men ni vet säkert redan. Det är kul att följa er och få nya sker att se och göra. Jag har börjat arbeta min man på att vi ska åka över snart men vi får se, han tycker att vår lilla skatt ska få bli lite äldre.

Ha det nu fortsatt trevligt och bara njut!

Kramis Åsa D

Flaggduken 2 sa...

Så härligt att vara på resande fot!
Kram Petra