lördag 17 oktober 2009

IKEAbesök

♥ Idag är det väldigt tråkigt väder ute, regnet kommer från alla håll och det blåser! Igår blåste det kuling här efter norrlandskusten och jag var på IKEA efter jobbet och köpte tre skohyllor till vår hall! :) De har varit restade och nu fanns de åter i lager, tolv stycken, så jag tyckte att det var lika bra att passa på. En enstänglad vit phalaenopsis fick också följa med och två svarta ramar. Idag skulle vi riva bron och entrétaket, men det får vänta tills imorgon, istället har vi storstädning i alla skåp, lådor och skrymslen här inne. Ha en skön helg - Kram E
4 kommentarer:

Piah sa...

I bloggen 'I Emmas vita hem' finns en fin hall i vitt som jag tror Ni skulle gilla. Hösthälsning *piah*

Fröken Fräken sa...

Aha! Så du hänger också på Ikea?! Uj, vad det var mycket folk där idag... men hyllorna kom till sut hem, och nu håller herr Fräken på och skruvar ihop dem. Jag försökte hjälpa till, men jag blev undanskuffad!
Ingen orkidé blev det för mig, däremot slog jag till på en vit amaryllis redan. Jag har också tittat på Liatorp, men den kändes lite väl stor för mitt vardagsrum.. men till den dag jag skaffar hus,då..!

Lilla huset på prärien sa...

Vilken fin blomma! Men fick vi inte se de nya skoställen?? Själv skulle jag behöva några snygga skoställ till min hall... det känns som om skorna anfaller en när man går in där! :)

Kram Jenny

Grodmamman sa...

Jag har flera sådana orkidéer och de överlever hos mig!:)
Måste planera in ett besök på IKEA snart. Tycker att det är kul att bara gå omkring där och titta ibland!:)
Kram