måndag 12 oktober 2009

Stort beslut!

♥ Nu ska ni få höra! Vi har fattat ett stort beslut här hemma på Vändan, om två veckor kommer det hantverkare hit och bygger en liten hall åt oss, en ny entré!!! Vår entré måste vara världens tråkigaste, försök inte säg något annat. :) (Har aldrig ens visat den, säger inte det allt?) Elva meter vägg utan ett enda fönster! Gubbe som byggde huset 1946-48 och som bodde här tills han blev 93 år ville inte ha något kallras - alltså inga fönster åt norr, vilket är entréhållet. Det borde vara husets finaste sida, så det ska det bli ändring på nu. Vi har bytt dörr från en träfärgad med gult glas till vit med runt fönster, eftersom huset blir svart. Så i helgen kapade vi ner två jättetujor som stod framför trappan och nu är det alltså kalt som på ett hygge utan dessa. Tack snälla bror för all hjälp! Men oj vad bra det kommer att bli! De närmaste veckorna (med start v.44) ska ni få följa med här på bloggen när vår nya entré växer fram, jag tycker att det ska bli så spännande! Det kanske märks? :) Så håll i er.. här kommer förebilderna! Ha en bra vecka - Kram E
11 kommentarer:

♥ Affi ♥ sa...

Så spännande!
Det ska bli skoj att följa förvandlingen.
Kram

HWITA DRÖMMAR sa...

Spännande! Roligt att se förvandlingen, det blir nog grymt bra sen! Skönt med större hall, lycka till! Kram M

Signe 1 sa...

Ja det var verkligen big size på tujan:-)!! Det kommer bli kanon sen, det är jag övertygad om med din braiga smak!! Spännande att få följa med på detta projekt, Stora kramen Sofia

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så härligt, o vad kul!!!
Blir spännande att se hur det ser ut sen då!!
Kramelikram Millis ♥
Ha en fin vecka!!☺

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så härligt, o vad kul!!!
Blir spännande att se hur det ser ut sen då!!
Kramelikram Millis ♥
Ha en fin vecka!!☺

Vita ljuva tankar sa...

Det låter ju jättespännande att få se :)Tujorna var vackra men rejält stora! Kan tänka mig att det är lite tomt utan dem, men det kommer ju bli så fint och ljust nu.

Kram Linda

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vad spännande!! Kommer bli superbra:)Vad kul att vi får följa förvandlingen här på bloggen!

(det var inga små tujor, hihi!)

Ha en toppenvecka!

Kramis Jenny

Grodmamman sa...

Ska bli kul att få följa förvandlingen!
Den dagen vi byter ytterdörr så vill vi också ha en sådan dörr som ni. Vår entrédörr är i söderläge, så trots att den bara är 8 år gammal så börjar den redan bli ganska sliten.
Kram

Marita sa...

Lycka till med byggt. Ska bli kul att se hur det blir.
~Marita~

Fröken Fräken sa...

Oj, vad kul det ska bli att se den förvandlingen! Skönt både att få större hall och få in mer ljus. Känns ju väldigt konstigt att välja att inte ha några fönster alls på en hel hussida..?!?

Stjärnor & Champagne sa...

Åh vad kul för er, vad spännande det skall bli. Nu får du allt visa förebilder först hihi. Dörren är jättefin. Jag vet vad det handlar om att ta bort tujjor. Har själv slitit för att ta bort alla vid vårat hus.

Kram Anne