torsdag 15 oktober 2009

Väldigt inspirerad

♥ Det verkar som om bygget kommer att dra igång någon dag tidigare och alltså redan nästa vecka kanske. Vi ska träffa byggfirman på måndag och gå igenom alla ritningar och hur vi vill ha det. GISSA om jag redan har börjat planera insidan, det är det som är den roligaste biten! Vad ska vi ha för skohyllor, knoppbrädor, färg på klinkergolv, väggbeklädnad - gips, målat, tapet eller panel, garderober, skjutdörrar eller fasta och kanske en liten bänk någonstans? Ja ni vet... :) Själva bygget skulle ta runt två veckor har de räknat och sedan ska vi fixa insidan själva. (Inte golvvärme och golv.) Här är en bild som jag hittade hos Lilla Kamomilla och blev väldigt inspirerad av! Imorgon är det fredag igen - ha en SKÖN helg! Kram E

7 kommentarer:

Linruz sa...

Åhhh vad spännande. Ska bli så kul att få följa er.
Ha en fin helg du med.
Kram Lina

Grodmamman sa...

Vad kul! Vackra bilder också.
Önskar att vi hade byggt ut vår hall ännu mer när vi ändå höll på!:)
Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Ja det skulle vara kul med något liknande på bilderna för er, väldigt fiint. Det är ju så bra när man kan hämta idéer och plocka godbitar lite här och där. Naglarna blev bra...Kan tänka mig att det händer mycket i den åldern, huhhhh.
Kram Anne

Jenny sa...

Hej Vännen!
Åh vad kul att planera insidan, kommer bli jättefint!!

Inspirerande bilder:)

Ska bli så roligt att följa ert hallprojekt här på bloggen!

Ha en bra helg Ewa!

Kraam Jenny

Signe 1 sa...

Vääldigt inspirerande hallbilder måste jag säga:-) Det kommer bli toppenfint hos er! Kraam Sofia

Grodmamman sa...

Vår hall var typ 1 x 2 meter från början och var själva avsatsen i trappan. Man kommer in och har sedan halvtrappa upp och halvtrappa ner. Vi byggde ut denna del med ca 2 x 3 m. Att vi valde de måtten berodde på att då fanns det redan ett bygglov som gällde alla radhusen i föreningen. Idag hade jag nog byggt den på annorlunda vis och inte satt fönstren där de är idag o s v, men vi gick efter en ritning som redan fanns.
Kram

VITA NYANSER sa...

Åh, det kommer att bli supersnyggt med ert bygge, jag kan tänka mig vad det kan bli, du har ju så himla bra smak och med de inspirationsbilderna så.....= ).

Ha en skön fredag!
Kram L-L