måndag 28 december 2009

Choklad

♥ Idag har vi varit ute på en härlig skidtur i spåren! Snön öser ner och det är kallt! Före turen vid tio var vi och handlade material till bänken och kompletterade med lite annat som behövdes till hallen. Bänken har påbörjats av J och jag målar. Expertråd? Fråga mig! :) ♥

Här ska bänken vara!

♥ En paus med god varm choklad, på pinne, avnjöts i kopparna från GANT (bröllopspresent) i halvtid innan det var dags att åka och fira S som fyller år idag! Hipp hipp hurra! Det är så härligt med lov och det är så skönt att bara vara hemma! Kom precis på att jag helt har glömt bort att visa vad vi fick i julklapp! Vi hade tydligen varit lite snälla i år! :) Ha en bra vecka - Kram E ♥


Mums!

6 kommentarer:

Signe 1 sa...

Det kommer bli kanonfint i er hall, ni är så ambitiösa och duktiga!:-)
Ha en fortsatt fin kväll vännen!
Kram Sofia

Grodmamman sa...

Duktiga ni är, snickrar och står i!:) Ska bli kul att se hur det blir sedan. Blir så sugen på att göra om i vår hall också, måste bara komma på den ultimata lösningen först!:)
Kram

Vardagslyx sa...

Choklad på pinne, har jag aldrig hört talas om!?
Kul med lite snickarjobb, kommer tillbaka för att se slutresultatet!

Kram Pernilla

VITA NYANSER sa...

Så fina bilder på kopparna! En sån där bänk skulle vi bygga i vårt gamla hus, så himla bra!!! Så sööööt katten är, han borde vara lussekatt, kanske han var med i AB/GD? Eller nästa år???

Så fint att trycka med shabloner på kuddar, jag har gjort försök på tyg men inte lyckats, har nu köpt textilfärg, har oxå en tanke om att trycka på kuddar, får se hur och när det blir...= ).

Ha det bra och härligt att du njuter av ledigheten!
Kram L-L

Stjärnor & Champagne sa...

Mmmm snygga koppar. Bänken kommer att bli kanon där. Vad härligt med stort utrymme. Hihi det blir svart...

Kramkrma A

Jenny sa...

Hej Vännen!
Ni kommer få Sveriges snyggaste hall, det passar ju jättebra med en bänk där:)

Underbara Gantkoppar..suck!

Ha en trevlig kväll,

Kram Jenny