söndag 13 december 2009

Snälla tomten...

♥ Idag har uttag och utebelysning kommit på plats! Hallen bli mer och mer färdig för varje dag och det känns så roligt! Jag kokade knäck på förmiddagen och så hade vi fikafrämmande på eftermiddagen. Efter det har jag haft måleriverkstad i källaren. Det har målats taklister och fönsterfoder, konsoller och brädan som hängarna till hallen ska sitta på + en stor fyrkantig kruka. Jag tror att tomten (eller J:s snälla mormor) kommer med en riktigt trevlig julklapp i år, nämligen den här byrån från Mio, Åminne. :) Vi ska titta på den i veckan, eller någon annan liknande modell. Ha en mysig tredje advent och Lucia! Kram E ♥


7 kommentarer:

Grodmamman sa...

Härligt att det händer grejor i hallen! Tänkte nästan att det skulle vara fönster där isoleringen var, men var inte helt säker!;)
Snygg byrå ni ska titta på då. Skulle också vilja ha en byrå i vår hall och gärna någon garderob så att man kunde få undan mer saker. Fattar inte hur mycket saker man har som två-barns familj!:)
Kram

Cicci sa...

Så duktiga ni är och snyggt blir det!
Har M så bra fantasi? ;0)
Kramiz

Signe 1 sa...

Det komer ju bli kanoners i er hall, superfint!!!

Vi har barstolarna i Åminne, en väldigt fin serie möbler:-)

Må gott, kram Sofia

Stjärnor & Champagne sa...

Byrån är jättesnygg Ewa....Jag har också kokat knäck ikväll. Mums vad gott det var så många år sedan.Vad ni grejar, duktiga är ni.
Kramkram Anne

Leles värld sa...

Snygg byrå! Har en liknande från Ikea. Perfekt möbel då det rymms en hel del :). Kul att följa bygget!

Kram

SOFIE sa...

Det blir så snyggt hemma hos er och vilken energi du har! Snälla, kan du inte skicka över lite till mig med?! ;-)
Fiiin byrå, hoppas din önskan slår in!

Önskar en ny härlig vecka!
Kram Sofie

Stjärnor & Champagne sa...

Hihi sovrummet kommer nog på bloggen. Ja du Ewa nu får du allt göra Rocky Road så lovar jag att ta tag i julkorten suck...Du kommer inte ångra att du gjorde RR, lovar hihi.
Kram till dig/ ANne