lördag 23 januari 2010

Award


♥ Jag har fått en award av Gracilis - TUSEN tack! Nu var det så länge sedan som jag antog en utmaning så det var dags! Man ska berätta sju saker om sig själv, här kommer min lista:

1. Jag är född och uppvuxen i Gävletrakten och har sedan varit på vift i några år, men så flyttade jag tillbaka till "byn" där jag är uppväxt för tre år sedan efter att ha bott fem år i Gävle.

2. Tycker om att gå stavgång på vår, sommar och höst och åker gärna längdskidor nu på vintern.

3. Jag är utbildad florist och bodde i Norrköping i tre år under utbildningen, tog mitt gesällbrev i blomsterbinderi i Stenungsund 2001, men nu jobbar jag som lärare sedan 2007.

4. Älskar att pyssla, sy och fixa.

5. Jag älskar att resa och skulle gärna resa jämt! (Tänk om man kunde odla pengar!) Förra året var vi till New York och Rhodos, två härliga resemål. Drömresemålen är Filippinerna, en rundresa i Kina, Transmongoliska järnvägen och Sydamerika, gärna Machu Picchu. Har rest runt som backpacker i Oceanien i nästan ett år, Australien och Nya Zeeland - en underbar upplevelse!

6. Tycker om att vara ute, gärna i skogen eller i vår underbara trädgård och fixa. Plantera blommor, plocka svamp, ta sköna promenader eller en mysig fika i en glänta – livskvalitet!

7. Jag älskar godis, gärna choklad.

Trevlig helg! Kram E ♥

Jag skickar vidare denna award till följande trevliga, mysiga, kreativa och inspirerande bloggar:

2 kommentarer:

Sot & Lintott sa...

Hej!!!

tack för din fina kommentar på min nya blogg. SOT & LINTOTT
Jag är oxå från Gävle men flyttade till Dalarna för 6 år sedan.
Ska läsa lite mer på din blogg vid ett senare tillfälle...den ser jätte fin ut!!!

MVH Rita

GRACILIS sa...

Kul att du antog utmaningen:).Må gott! Kram Agnetha.