onsdag 20 januari 2010

Planering

♥ Vad roligt att det är så många som vill vara med i tävlingen/utlottningen av den lilla snöflingan från Bruka! Vinnaren dras på söndag - alla kan vara med! Tusen tack också för alla fina kommentarer om vårt hem! Dagarna försvinner och mer än halva arbetsveckan har gått! (Skönt!) I helgen ska vi gipsa taket i gamla hallen och imorgon kommer elektrikern och drar fram elen till där lamporna i taket ska vara. Det blir samma LED-spottar som i köket och nya hallen + att vi ska ha två hängande lampor ovanför en byrå. Tänkte visar vår nya blåa dörrmatta som vi fått av mamma! Tusen tack!♥ Vi funderar och planerar hur vi vill ha det i den gamla hallen där vi håller på nu och den är som ett transportrum till resten av huset. Trappa upp och ner, in till sovrum, nya badrummet som vi ska göra (gamla köket), kök, vardagsrum och nya hallen såklart. Väldigt många ingångar/öppningar och inte allt för mycket väggyta, husets ♥ kan man säga. (Vi har rivit upp golvet och grävt ur det - sand + spån, tagit bort taket och rivit ner träpanel från vissa delar av väggen och rivit en vägg med garderober vid trapporna upp och ner och burit av med stolpar och en balk). Tog några bilder i söndags, hur det ser ut just nu mitt i vårt hus - håll i er! :) Kan ni tänka er hur mycket jag längtar tills det blir klart? :) Ha en fortsatt bra vecka! Kram E ♥
7 kommentarer:

Therese sa...

Hej gumman! Ni är så duktiga och ni gör det så fint så! Vill så gärna komma ut och titta så snart jag är i stan över natten. Ha det så gott så hörs vi snart! Kramar o Pussar från Sthlm!!!

Vita Stjärnor sa...

Hej! Oj ramlade in här via en annan sida och jag lovar jag kommer tillbaka......Malin

Grodmamman sa...

Vilket jobb ni har framför er, även om jag vet att ni redan gjort en hel del!:) Kommer att bli så himla fint när ni väl är klara!:)
Jag gillar verkligen er stil och skulle kunna flytta in i ert hus direkt!
Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Mmm förstår jag men det är på gång, på gång.....Fin matta vännen, passar perfekt hos er.
Kram Anne

Annsi sa...

Jag vet precis hur det känns. Det är väldigt jobbigt och frustrerande när allt är kaos i hemmet. Vi köpte ett totalrenoveringobjekt för 1 och 1 havt år sedan. Det man inte får glömma är hur fint det faktiskt blir när det är klart:D

kram Annsi

Tezz från Kungens Kurva sa...

Dörrmattan är jättefin! Precis den stilen som jag gillar. Låter som att ni har mycket att göra framöver men är säker på att det blir jättebra i slutändan. Kikar in här igen :)

Välkommen. sa...

OJ vilken fin blogg och vilket fint hem! Vilken tur att du lämnade en kommentar inne hos mig så jag hittade hit! Tapeten i sovrummet är från Boråstapeters serie New Classic.

MVH
Hanna