måndag 4 januari 2010

♥ Nu är nya utbyggnaden med hallen klar på insidan! Bänken är på plats med lilla kattlådan inbyggd åt Ville och allt är målat tre gånger! :) Ny byrå har vi fått och en spegel är inhandlad som ska hänga ovanför den nya byrån. Passade på att ta några bilder idag medan det var ljust. (Det saknas en gardin, måste köpa mer tyg.) Utvändigt saknas fortfarande innertak och foder, men det får bli i vår och sommar det. ♥
♥ Här har det precis bestämt sig för att komma mer snö, det öser ner! Vi har storstädning i källaren och på övervåningen idag, vi använder inte dessa plan just nu, bara som förråd och gissa om det var oordning... Hua, saker hit och dit och när man bygger och håller på blir det som ett skrotupplag! Att vi skulle ha mycket grejer? Nej, nej. :) Så jag njuter av vår nya hall där det är ordning! Kram E ♥7 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Vännen!
Åh vad snyggt det blev!! O vilken söt liten kattlåda Ville har fått;)

Förstår att ni måste vara nöjda med er nya hall!! Den platsar i ett inredningsmagasin;)

Ha en trevlig kväll,

Kraam Jenny

Grodmamman sa...

Så fint det har blivit! Är så himla avundsjuk på all er förvaring!:)
Kram

HWITA DRÖMMAR sa...

Åh va snyggt det blev, smart med inbyggd kattlåda åt lilla Ville!

Skönt med källare och massor med förvaring!

Kram Maria

Limetwig sa...

Jätte fint blev det. SNÖ? Ska ni ha all snö där upp eller?:) Jag vill ha SNÖ...

Ha det bäst! Åse

VITA NYANSER sa...

Underbart fiiiiint!!! En riktig dröm!!!

Kram L-L

Stjärnor & Champagne sa...

Det är sååå fint. Och Ville mår ju som en prins. Måste verkligen säga att ni har fått till hallen jättefint. Snyggt med Lexington kuddarna på bänken.

Kramkrma Anne

Sofia sa...

Superfint!
Är garderoberna platsbyggda? Hittade dörrarna på IKEA:s hemsida men inte med den vita stommen..? Eller ser jag fel? Undrar också vilken platta ni har på golvet? Underbart med en ljus platta när "alla" väljer grå/svarta varianter.

Tack för en fin blogg, den är en favorit!

KRAM

Sofia