måndag 28 februari 2011

Dualit

★ Har varit lite hängig, ont i halsen, men känner mig på bättringsvägen. Lovet börjar med strålande solsken och jag och Ville njuter!

★ Var och hämtade ett paket som kom i fredags. Har inte haft någon stavmixer och slog till på en svart Dualit med tillbehörspaket. Jag som älskar att laga mat hoppas få mycket användning av denna. Tycker om att göra aioli (egen majonäs), olika röror och egna soppor. Tror den blir perfekt! Ha en bra vecka - Kram E ★


8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Han ser ju för skön ut, Ville!:)
Skulle behöva en ny elvisp och en från Dualit vore inte helt fel!;)
Kram

ett september barn sa...

Nämen vilken liten sötnos, är det din katt?

Vilken skön stil han/hon har :)

Jag har minnsan besökt din fina blogg flitigt den senaste tiden, fina bilder och ett fint hem!!

Anna

Signe 1 sa...

vilken sööötis han är ville!!

krya på sig vännen, inte skoj att vara krasslig!!

kramis

VITA NYANSER sa...

Viken go katt = )! Det verkar gå halsont och feber som en löpeld. Så fin du är här nere, nu kan jag ju känna igen dig om jag ser dig = ). Kul med den där lådan med spännande köksgrejer. Jobbar du på engelska skolan eftersom ni pratar mycket engelska?

Ha det bra!
Kram L-L

Ovala drömmar sa...

Nej vilken skön katt!! och väldigt vacker! Vad är det för ras? Blir lite avundsjuk på det härliga ljuset och solskenet, underbart!

Tack för titten inne på min blogg! Vad roligt att du tyckte om tavlan. Jag frågade min kompis vart hon hade köpt den. Har skrivit om det i senaste inlägget på bloggen, men sen kom jag på att det kan ju vara trevligt att svara dig direkt med ;)

Griffeltavlan kommer ifrån en butikskedja som heter Granit. Den finns i större städer, dock inte i mitt lilla Kalmar. Men ramen är i furu ursprungligen, min söta vän hade målat den vit åt mig.

Ha det toppen!
Kram Veronica

bikim sa...

just love that cat's photo! you put a smile on my face!
happy night!
Rosa

Sjovillan Susanne sa...

Vilken störtskön katt en ricktig cooling:)

Livet på landet sa...

Vilken härlig bild på katten!