lördag 5 februari 2011

Övervåning

★ Har sett att vissa av er missat att vi har en övervåning, tre plan totalt. Idag började vi med golvet där uppe. Vi ska inte fixa där än utan gör klart helt i källare först, men vi vill få upp värme och har dragit upp vatten för element. Så vi ska gipsa under fönstren där elementen ska sitta och lägga in spångolv i hallen som vi (rörmokaren) drar vattenledningarna under. Allt för att vi inte ska behöva flytta elementen när det blir dags för rust, då är det klart där de sitter. Back to work! Vill önska er en trevlig helg - Kram E ★

6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Spännande att ha en hel övervåning att renovera också! Fast jag tycker att ni är himla kloka som gör klart källaren först!:) Vi har varit väldigt noga med att slutföra ett projekt innan vi påbörjat nästa. Räcker med kaos på ett ställe i huset!:)
Kram

LOTTAS HOME sa...

Härligt med mycket ytor och projekt att jobba på. Det blir verkligen så fint allt ni gör, helt i vår lite marina blå-vita stil.
Hoppas ni hinner ha lite lugnt & skönt med mys också.
Trevlig kväll!
Kram Lotta

mammaxtre sa...

Ett plan i taget är oerhört klokt. Vi gjorde helt fel när vi flyttade in i vårat radhus, tre plans radhus. Vi duttade här och lite där och det blev inte bra.

Ha det gott

Jenny sa...

Oj vad ni håller på! Men ni är så duktiga, så det verkar gå bra. Det kommer bli så fint när ni fått allt färdigt!
Ha en mysig söndag imorgon!
Kram Jenny

Signe 1 sa...

det är verkligen ett stort hus nu har och det är så skoj att följa er renovering:-) hoppas allt är bra med dig! kraam s.

Anonym sa...

Hej E, gillar din stil väldigt mycket. Har 2 frågor: Det högblanka golvet, hur står det emot smuts o så? Samt stjärnan, jag har också en men skulle vilja ha fler. Jobbar i Gävle så jag tänkte kolla om det var på nån blomaffär i stna, eller : )
Tack för att du visar upp ditt hem o inspirerar mig.
Hälsar Maria