söndag 13 februari 2011

Mattor

★ Vi var ut till Mio för att leta efter mattor till vardagsrummet och köket. Hittade två som vi fastnade för men de fanns tyvärr inte hemma i lager så vi fick beställa dessa. En grå ryaliknande matta (Sydney) till vardagsrummet och en blå-vit trasmatta (Olof) till köket, ska bli spännande att se om de passar! Kram E ★bilderna är lånade från mio.se

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Snygga mattor! Tycker att det är svårt med mattor och har knappt en enda matta hemma hos oss. Ville först inte ha någon matta under matbordet, men fick ge med mig då det ekade så. Skulle vilja ha en annan matta, men där är vi inte överens jag och min käre make!:)
Kram

Sofie sa...

Hej!

Va kul, då länkar jag till dig :)
Jag jobbar i Skutskär fortfarande, inne på 3:e året nu, tänk så fort tiden går! Men i maj går jag hem och tänker vara ledig ett tag då jag och M väntar bebis i sommar :)
Jobbar du i fridhem fortfarande? Vi bor ett stenkast därifrån nu :)

mammaxtre sa...

Att handla mattor och lampor tycker jag är det allra svåraste. Hoppas du ska bli nöjd. Jag gillar Mio.

Ha det gott

Ett hus i vitt sa...

Jättefina mattor! Blir kanon hos er :-). Ja Camebridge som jag kör är med soppor. Men jag körde bara två veckor med bara dom sen har jag gått över till soppor varvat med vanliga matportioner. Äntligen har jag blivit av med mina 10 kilon som hemarbetet tyvärr fört med sig. LCHF har jag hört är toppen också.

Kram, Anette