söndag 20 februari 2011

Liljekonvalj

★ Idag har vi fortsatt med spångolvet på övervåningen och som vanligt visade det sig vara ett mycket större projekt än väntat (ni med gamla hus vet vad jag pratar om...) I golvet har gubben byggt luftkanaler (då vi hade ett väldigt komplicerat värmesystem när vi flyttade in) och sågat sönder alla balkar, nya är nu på plats och golvet börjar ta form. Har även städat och fixat lite på hyllan i köket. Två nya skedar, 1:- styck på loppis och konstgjort liljekonvalj inhandlad förra helgen i Örebro. Ha en bra kommande vecka! Kram E ★
4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Brukar inte tycka om konstgjorda växter, men efter att ha provat flera olika växter i våra hallfönster så funderar jag faktiskt på att köpa konstgjorda dit. Finns ju så många fina nu för tiden! Stod och tittade på orkidéer på ica för ett tag sedan och det dröjde länge innan jag såg att de var konstgjorda.
Lycka till med golvet! Är väl nästan alltid så att det blir mer än man tänkt när man drar igång ett projekt.
Kram

Joyforhome sa...

längesen man såg liljekonvalj :)

Jenny sa...

Kul att de konstgjorda växterna ser bättre och bättre ut nuförtiden :)
Så söta skedar också, kul med fynd som dem!
Ha en skön tisdag, kram Jenny

en smula vitt sa...

Vad fint du har på hyllorna! Liljekonvaljen är jättesöt. Brukar inte heller gilla konstgjorda blommor men hittade så himla fina orkidéer i Ullared, för 39 kr, att jag var tvungen att köpa fyra st. Alla som sett dem tror att de är äkta. (finns med på min blogg)

Ha en fin vecka!
Kram Petra/