söndag 16 november 2008

Golv golv golv...
♥ Äntligen har vi kommit igång med golvet i köket! Jag var på fest i fredags och det var jättetrevligt och igår hade vi lite sovmorgon för att J skulle få ta det lugnt, men han kände sig pigg och vi satte igång med att lägga brädor och golvvärmeslang. Blev bjudna till Mamma och S på kvällen där M hade lagat jättegod pizza. I morse vaknade jag kvart över sju och tyckte att jag sovit färdigt. Gick upp och gjorde ren Ivars kattlåda och kokade lag till kärlknölen som varit i ugnen hela natten, gjorde ren toaletten + duschen och dammsög och torkade golvet i källaren, dammsög trappen, tvättade två tvättmaskiner och gjorde frukost innan J kom upp vid strax efter nio. Vi gjorde klart glesning och slang och sedan satte vi igång med golvet. Det har gått så smidigt, inte riktigt klara, men imorgon ligger det där! H var förbi och pratade ett litet tag om huset och J:s mamma och pappa var hit och åt middag en snabbis innan vi fortsatte med golvet igen. Tycker att vår dubbeldörr är helt underbar, den ger så mycket ljus och jag längtar tills golvet blir vitt och blankt! (Vägen mot diskmaskinen känns lite lite kortare efter helgens arbete.) Ha nu en bra vecka! Kram E ♥

4 kommentarer:

Villa Hemmet sa...

Oj, smitta av lite energi till mig - please! :-D

- jenny

Gårdsromantik sa...

Kul att se fler som inreder från grunden!

Är ungefär på samma nivå i min nya butik!

Kan man lägga trägolv på golvvärme?

Så snyggt det kommer att bli.
Vilken färg skall du använda på golvet?

Kram Maud

Florist-javisst sa...

Hej! Det är första gången jag är inne på din blogg. Jag gillar också vitt o blått, är florist, älskar att baka, inredningsgalen, gillar att fixa i trädgården.
Spännande att bygga nytt. Bor ni i närheten av Furuvik? Vi bor på landet utanför Östhammar. Ha det bra! Jag kikar in igen.
Hälsningar Maria.

Gårdsromantik sa...

Då kanske jag skall måla vårt trägolv istället för att lägga nytt.

Jag får hem zinkhus till nästa vecka också.

yvärr är de lite dyrare...men så fina.

Kram Maud