måndag 24 november 2008

Snö

♥ Måndag igen! I helgen har det hänt massor här hemma! Vårt internet har inte fungerat så det blev inget inlägg och därmed inga bilder i helgen. (Ingen bloggrunda!) I fredags var pappa I här och hjälpte oss med att sätta in den nya ytterdörren i källaren - det blev så bra! (Samma som uppe, vit med runt fönster.) I lördags började vi med att röja i källaren och städa efter arbetet med den nya dörren och åkte till återvinningen med en hel släpvagn full med papper, kartonger, plast, tidningar och annat smått och gott - SKÖNT!

Gissa om jag har träningsvärk i armarna och nacken, kan knappt tror att det är sant! Men taket har kommit på plats och efter fem timmars hårt slit med rollern igår så är det även grundmålat! Vilket jobb - puh! (Tog mycket längre tid än jag trodde) Vad mycket snö det har kommit här hemma, nästan upp till knäna igår när jag pulsade till fågelautomaten och fyllde på fågelfrön. Ha en bra vecka! Kram E

1 kommentar:

Victoria sa...

Vad ni hunnit mycket tycker jag!
Här är läget på topp! i morgon är vi lediga och ska riva ut resten av köket. På onsdag kommer golvfirman, på fredag bänskivan och på söndag har vi barnavakt och hjälp av J:s arbetskamrat med erfarenhet av två köksmontage.
Lääängtar efter vårt nya kök!
Kram Victoria