torsdag 20 november 2008

Köksgolv på plats


♥ Idag hann jag hem från jobbet innan det hade blivit alltför mörkt och snabbade mig att ta några fler kort! Det ser inte så fint ut nu när golvet bara är kvistlackat och inte målat - kvistarna lyser! (Men vi hoppas att det blir super när det blir klart!)


Vi konstaterade härom kvällen att vi ska göra klart köket helt innan vi sätter igång i hallen + golvet i vardagsrummet. Hade tänkt att vi skulle fixa hallgolv + vardagsrum nu, innan vi gjorde klart i köket, men vi vill bara bli färdiga med köket, ett till rum att trivas i förutom sovrummet. (Sedan tar vi nya tag med hall + vardagsrum efter det.) I helgen ska taket i köket förhoppningsvis komma på plats och så har vi pratat med elektrikern som kommer inom kort och kopplar in våra LED-spottar. Jag skulle måla golvet igår, men det blev ändrade planer. Vi fixade med de båda garderoberna som blir inbyggda i väggen mellan kök och nya badrummet istället och nu fattas bara dörrar till dessa. (Tog kort på de små avslöjande tassarna också innan vi ställde dit garderoberna...)


Ikväll ska jag till J på tjejmiddag med T och T - roligt! (Undra vad vi får för smaskigt?) Imorgon är det fredag igen! Kram E ♥

2 kommentarer:

ciiccii sa...

Ska bli så roligt att se det färdiga resultatet. Det ser ut att bli så fint så!
Kramiz

Beas barnslikheter sa...

Vad inspirerande att kika på golvet...vi ska lägga in vårt nu i helgen (om allt går som det ska) Spännande!