onsdag 14 januari 2009

Bilder från New york♥ Idag tog jag en långpromenad med stavarna när jag kom hem, så skönt med frisk luft och att rensa huvudet efter en dag på jobbet. Jag har glömt att visa vad fint jag gjort med mina bilder i vardagsrummet från vår New York resa. Tavellisterna ska bort så småningom och korten ska arrangeras på väggen i ramar av olika storlek, svarta från IKEA. (Ska förstora något kort till A3 format också.) Just nu ligger hallgolvet, alla lister och en balk bakom soffan och tar upp plats, så vardagsrummet får snällt vänta på sin tur i rustkön! :) Men jag har mina idéer... Har hittat fler fina saker som gärna får flytta hem till oss! Ha en trevlig kväll - kram E ♥


Kanna och skålar från GreenGate i ljusblått med vita prickar. (Bilden är lånade från Elsas hem.)


Vedkorg i återvunnet gummi. (Bild är lånad från Bagaren och kocken.)


Ett till fårskinn till sovrumsgolvet att sätta ner fötterna på när vi går upp på morgonen. (Bilden är lånad från urbanliving.se)


Nytt soffbord och en trevlig förvaringsmöbel till hallen från Bruka i vitt och betong. (Bilden är lånad från Bruka Design.)

4 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Det där fårskinnet lät mysigt - vi har lite golvkallt i sovrummet!

Vad roligt att du är nöjd med din herrgård!

Visst är det lite kul att man kan få en via posten.

Jag hade behövt en promenad idag...men orkar inte - det får bli en bastu istället.

Kram Maud

Ett hus i vitt sa...

Åh de där fina sakerna skulle gärna få flytta hem till mig med :-D. Hihi tänk att du fingrat på mitt kuddfodral :-D. Jättefint har ni fått det i köket och korten från New York var supersnyggt. Vad duktig du är med stavarna, måste ta tag i det där :-). Kram, Anette

Fröken Fräken sa...

Idag blir det jakt efter en ny hylla med konsoler! Trodde att jag redan hade knsoler hemma, men kan bara hitta en. Hm, tror det blir svårt med bara en... ;-)
Vore skönt med promenad idag, för att vakna till, men när det är -19 ute så vill man mest hålla sig under ett täcke!

ciiccii sa...

Vika saker du har hittat. Längtr så på att få tid att kika förbi.
Kramiz