måndag 5 januari 2009

SmåkakorIdag har jag bakat två sorters småkakor från Leilas kokbok "A piece of cake" Det är en så inspirerande och rolig bok med massor av smarriga saker i! (Fina bilder också!) Det var samma grundrecept till båda kakorna, "Farmors spröda småkakor" och sedan kunde man smaksätta dem som man ville. Jag hade i krossad mörk choklad, pecannötter och valnötter i halva kakdegen och gjorde syltkakor av den andra halvan - hur enkelt som helst och gott också! ♥Syltkakor.Choklad, pecannötter och valnötskakor.


En härlig fruktdrink för att fira hur långt vi kommit med vårt nya kök.

♥ Jag har städat i flera dagar nu och det tar aldrig slut! Imorgon är min sista lediga dag innan jag börjar jobba igen och jag hade lätt kunnat vara ledig två veckor till! ;) Ska måla väggen runt dörren en sista gång imorgon och så ska vi sätta dit fönsterbrädan och smygare. (Köpte gardintyg igår, men gardinstängerna var slut!) Morfar fyller 80 år imorgon och så ska vi få fikabesök av J, S och lilla J. Ha en bra vecka! Kram E ♥

4 kommentarer:

ciiccii sa...

Så gott det ser ut. Vem vill börja jobba?
Kramiz

ciiccii sa...

Jo då, jag fått i gång vattnet.

Linda Synneborn sa...

smarrrrigt!
men jag undrar, varför har du en mobiltelefon när du inte använder den...? =)
angående i morgon... jag glömde mina papper på jobbet o kommer inte ihåg när, var o hur det var i morgon bitti.... för visst kan vi ta sällis om du vill!
kramen

Anna Scherp sa...

Det är jag och min exfotograf som styrt upp alla bilderna i den boken faktiskt. Den bästa bok jag har!