måndag 19 januari 2009

Kakel på plats

♥ Igår kaklade och fogade vi heeela köket! (10X10 plattor från Höganäs) Jag måste erkänna att jag vid första anblicken tyckte att det såg lite mörkt ut när vi fått upp det, ni vet hur det är när man är inställd på vitt eller möjligtvis ljus ljus ljusgrått och går med på en ton grå-blått. Nu när fogen torkat och med vår fina belysning så är det väldigt fint och jag känner mig riktigt nöjd! Jag sydde gardiner till köksfönstren igår också - vill ha upp dem nu! (Blev ett svart och vitrandigt tyg kan jag avslöja.) Idag har elektrikern varit här och gjort klart all el - jajamän alla uttag, lysknappar och spotlights på plats! Vattenkokaren kan nu få flytta från gamla köket in i det nya, den är det sista som flyttar! Provade att trycka lite schabloner, får öva lite mer - för det var inte det lättaste. :) Tänkte göra en liten tavla eller en kudde att ha i hallen. Ha en bra vecka! Kram E ♥


7 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Hej och hå, vad ni sliter och kaklar. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet!!

Pust, med tanke på min kruksamling i källaren, så är det tur att jag inte har en bakgrund som florist, för hur många krukor skulle jag inte ha då... ;-)

Om man får tipsa vad gäller schablonmålning, så är det bra att mäta och dubbelkolla och sedan använda bara lite lite färg så att det inte rinner utanför mallen.

In my house sa...

Hej hej.... Vilket fint bröllopsfoto du visar,,, varje gång jag kikar in här,,, så måste jag titta lite på de,,, fastnar liksom.... Kul med kaklandet,,, och att de blev bra,,, Jag blev väldans nyfiken på ditt svart/vit randiga tyg,,, jag som har letat som en galning efter de??? vart har du köpt de? smala eller tjocka ränder!!!

- Nu oxå, så typiskt kommer jag ihåg att du hade några frågor på min sida,,, hmmmm! naturligtvis kommer jag inte ihåg,,,, men jag återkommer!!!!
Många kramar j

In my house sa...

Halloooo, kika gärna in till mig!!! Jag behöver smakråd =)

Kraaam j

Fröken Fräken sa...

Jag menade att det var bra att mäta var man skulle ha texten, inte mätta! ;-) Räkna ut hur lång texten blir och var man vill ha den. Vill man ha texten rak kan det vara bra att vika och stryka tyget så att man får en rand som man kan utgå ifrån och så blir bokstäverna raka.

Jepp, loppis is the best!!

Linda Synneborn sa...

Är du nånsin ledig? Kan du faktiskt sitta still o göra ingenting? ha ha
Nyfiken undrar :)
ses i morgon
kramo L

Victoria sa...

Guud vad fint det blir! Jag vill komma och titta bums!
Kram Victoria

SOFIE sa...

Tack för dina kloka ord :-)

Nu bara måste du visa bilder på det färdigkaklade köket!!!

Kram Sofie