tisdag 13 januari 2009

Piff på konsollhyllorna!

Så har hyllplanen målats en sista gång och nu är de på plats! Men hur svårt ska det vara att bestämma vad som ska stå på dessa två små konsollhyllor? :) Mina nya lattemuggar ska stå där och zinkhuset. Men jag vill också ha någon hängande växt och kanske någon trevlig kokbok eller svartvita kort. kakburken från Bruka ligger bra till den också. :) Får prova mig fram!

Såhär blev det när jag planterade taklökar istället för hjärtan på tråd i mina nya lattemuggar från GreenGate.
Min herrgård har kommit! Den är fin!

Har sett att det är många som väljer blått till sitt vårpiff i år! Jag har alltid haft blå som favorit och enda sedan jag var liten har jag fått allt i blått och syster min i grönt. Jag fortsätter på den linjen och vet att det håller i längden här hemma - vitt, blått, grått och svart! Impulsköpte ofta blommiga gardiner och tyg i olika kulörer och kuddar i glada färger, men de fick sitta någon vecka innan jag tog ner dem igen eftersom jag tröttnade så fort! Måste bara berätta! Idag hämtade jag vårt kakel och elektrikern ska sätta upp alla våra spotlights - som äntligen har kommit! Snart blir det fler helhetsbilder från vårt nya kök! Ha en fortsatt bra vecka! Kram E
Kakburken är från Bruka

4 kommentarer:

Victoria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Victoria sa...

Hej Ewa!
Gud vad fint det blir! Jag blev jättesugen på de vita hjärtkrokarna, köpte du dem på Smaksak också? Jag funderar också på en hylla i köket så småningom, allt är inte klart! Kaklet saknas fortfarande det var lååååång leveranstid och fondväggen skall göras om ,jag är inte riktigt nöjd med färgen på tapeten gentemot färgen på golvet. Jag skall också fixa ny kyl och frys, det kom en ju emellan bara!
Har du fått ett vitt kuvert från din chef?

Jeanette sa...

Hej, vad fint ni har. Kul att du hittade mig, såg att du bor i Furuvik, jag är från Gävle :-)

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Blått och vitt är klassiskt! Återkommer ofta till blått jag med!
Gillar alla nyanser också, och just nu gillar jag mest den ljusa blåfärgen:)

Pasteller överlag gillar jag just nu. Det är nog våren som gör det!

Susanne