måndag 26 januari 2009

Kökshyllorna♥ Jag piffar mina hyllor hit och dit... :) Tycker att det är så roligt att ändra utseende på dem. Ibland får det bara stå någon enstaka sak där och ibland lite mer. (Som nu) Tog ner min söta häst från övervåningen förra veckan som jag köpte på IKEA för något år sedan, svart med ull (Still going strong) och ställde dit två ramar med västkustenmotiv som jag tagit på vår semester. Vattenkannan åkte dit idag, men den ska nog få byta plats. ♥
♥ Jag var förbi röda korset på väg hem från jobbet idag för att se om jag kunde hitta något fynd, men det var inget som fick följa med hem. Hittade en lite söt blå byrå/skåp där som man kunde lyfta på toppen och sedan var det en låda och en dörr under. Som ett litet "tvättskåp" men det var mycket jobb på den och den var lite för liten, men söt det var den. :) Ska fixa mat nu och sedan tillbaka till jobbet på möte. Ha en bra kväll - kram E ♥

9 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Härliga saker, gillar huset. Har inget själv men har länge funderat på ett.
Kram Anne

Fröken Fräken sa...

Känner igen mig, det är precis så jag håller på på min nyuppsatta hylla. Tidigare hade jag ju tavellister där, men de var ju så smala att man inte kunde möblera om som man ville. Mysigt och roligt att kunna göra om!

Ja, men det är ju bra att ha haft precis koll på tidigare ägare ;-) Ibland ser jag annonser för hus som är till salu, och jag vill inte köpa huset, men man kan se en massa fina gamla möbler i huset som man gärna skulle vilja lägga bud på! ;-)

Piffa & Puffa sa...

Hej!
Såg att du bor i Furuvik och att du är lärare. Jag är också lärare men bor i Skutskär. Så fint ni har det hemma. Ni verkar ha massor av energi med alla projekt ni gör. Det är verkligen superfint.
Kramar Anette

Piffa & Puffa sa...

Hej igen!
Jo, självklart kan du beställa smycken. Jag kan skicka dem, det går bra. Jag jobbar också i Gävle, Bomhus. Jag är Hem- och konsumentkunskapslärare och har tidigare jobbat i Skutskär. Jag pluggar även specialpedagogik i Uppsala på min fritid för att ha något mer än bara HK.
Ha det så bra, roligt att höras.
Kramar Anette

Jenny sa...

Vilken snygg blandning av saker du har på dina hyllor!
Ha en bra kväll,
Kram Jenny

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Ja, visst är det kul att flytta saker hit och dit så att sakerna får ett nytt liv. Du har fått till det jättefint på hyllan!

Det blev inte så mycket pyssel för mig i söndags, men jag hann i alla fall måla ett var på en brevkorg jag ska ha i hallen. Alltid nåt! :)

Kram,
Ann

Levindas Värld sa...

Hej!

Javisst är det roligt att pynta om på hyllor och dylikt och flytta fram och tillbaka :)

Skoj med en till Gävle-bo, själv håller jag till i Valbo :)

In my house sa...

Hej hej.... Visst är det kul att ändra om, lite när som... Sen så är det ju toppen att ha samma stil i hela huset,, för då kan man flytta runt och saken känns som ny!!!!
Jättefint på dina hyllor!!!!

Kram josse

Sand mellan tårna sa...

Fina hyllor! Jag håller på att sätta upp något liknand ei mitt kök, det blir så fint när man kan ha saker framme.... du har en snygg mix.

Tror inte jag varit här förr, din blogg ser jättefin ut, skall genast lägga den på bloggkoll.

Jag undrar över dina schabloner som du skrivit välkommen med.... har så svårt när jag bläddrar i panduro att hitta vad jag söker.... vet du vilket art. nr de har? För de var så fina. Beställer ganska ofta därifrån, gillar allt pyssel, fina band och allt man plockar ner i korgen.....

Kram L