söndag 11 januari 2009

Shopping♥ I morse hade vi besök av tre domherrar! De är så fina! Ivar låg som parkerade på bordet framför fönstret och spanade. (Bilden är lite suddig - tagen genom fönstret!) ♥Våra nya kuddfodral!

♥ Idag har jag varit på shoppingtur med syster, som tog en paus från flyttpackningen. Jag fick med mig några trevliga saker hem. :) Köpte rep till gardinerna i köket (tänkte göra någon rullgardinsvariant där) och så köpte jag fler svarta ramar på IKEA till mina svartvita bilder. Köpte två ljusblåa lattemuggar med vita pricka från GreenGate! Men inte en enda hjärtan på tråd i sikte! (Köpte två succulenter istället och murgröna på båge.) Hos Smaksak, där jag köpte muggarna hade de också halva priset på massor av Lexingtonsaker - vilken lycka! Jag hittade två örngott som passade perfekt på vår säng! :) Like a lot! Så köpte jag också tre söta små hjärtkrokar som ska få sitta under konsollhyllorna i köket för bland annat handdukar. Dags att måla fönster- och dörrsmygare en gång till! (Vill bli klar nu!) Ha en bra vecka - kram E ♥Söta hjärtkrokar!Lexington spring - vem vill inte ha det sådär... :)

3 kommentarer:

In my house sa...

Hej tjejen. Va kul att du kikade in hos mig =) Vilka örgott,,, Mmmm där kan man sussa extra gott (fint ska de vara) =)
- Lät som du fick en toppen shopping dag med bara mysiga saker,,, extra kul då juh!

Ha de gottit kraaam josse

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Vad glad jag är att du hittade mig! Så jag hittade dig:)

Älskar ert vackra rofyllda sovrum! Lexington också...I like:)

Köket kommer bli kanonfint! Har också Ädel luckor, men andra vitrindörrar än du. Vårt kök här hemma i radhuset är lite modernare i stuket än det jag vill ha i stugan. Där skulle dina vitrinluckor passa superbra.
Är lite kluven över om jag vill ha det shabby eller new england som stil bara...hihi...ska klura på det innan jag drar igång ett eventuellt köksskåpsbyte där:)

Så länge ska jag bara måla luckorna och kanske sätta upp annat kakel:)

Länkar hit, för hit vill jag kika in igen:)
Susanne

Fröken Fräken sa...

Vad roligt med lite nytt, och rea tackar man ju inte nej till heller. Har också varit på jakt efter hjärtan på tråd men inte heller hittat några nu. Det kanske inte är rätt säson?!